MARTSIPANI-PÄHKLIMAIUS

 (12)
03. november 2009 11:00
valmis maiused
---
Vaja läheb:
100 g metsapähkleid
250 g martsipani
200 g tumedat šokolaadi


Kaunistamiseks:

50 g valget šokolaadi või purustatud pähkleid

Tee nii:

Pane metsapähklid kaussi.
Vormi iga pähkli ümber martsipan ja veereta käte vahel ümmarguseks.
Sulata tume šokolaad pliidil nõrgal kuumusel ja kasta martsipanipallid ükshaaval vedela šokolaadi sisse. Pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile või kandikule hanguma.
Tõsta veerand tunniks külmkappi. Sulata valge šokolaad ja kaunista sellega maiustused. Tõsta maiustused veel viieks minutiks külmkappi.
Kui ei ole kodus valget šokolaadi, võib trühvlid kaunistada ka purustatud pähklitega.

TÄHEKE

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare
 
  KontaktinfoSinu privaatsus Delfis
Copyright © Ekspress Meedia AS. All rights reserved